Ραντεβου – Λειτουργια

Ραντεβού
Για την καλύτερη παροχή υπηρεσιών και τη διάθεση του απαιτούμενου χρόνου για την κλινική προσέγγιση του ασθενούς αλλά και τη διενέργεια των χειρουργικών επεμβάσεων, η κλινική μας δέχεται με ραντεβού. Τα κατοικίδια που προσέρχονται χωρίς να έχει προηγηθεί συνεννόηση, θα εξετάζονται μόνο εφόσον πρόκειται για επείγοντα περιστατικά ή εφόσον αυτό επιτρέπεται από το πρόγραμμα των ανειλημμένων υποχρεώσεων της κλινικής.

Τα επείγοντα περιστατικά αντιμετωπίζονται κατά προτεραιότητα. Για το λόγο αυτό μερικές φορές σημειώνεται κάποια μικρή καθυστέρηση σε προγραμματισμένα ραντεβού.

Προκαταβολικά, ζητούμε συγγνώμη για την όποια καθυστέρηση παρουσιαστεί στην εξυπηρέτησή σας, μολονότι καταβάλλεται κάθε προσπάθεια ώστε ο κάθε ασθενής να εξετάζεται στον προγραμματισμένο για αυτόν χρόνο.

Η άφιξη στην κλινική μας
Έχει δοθεί ιδιαίτερη προσοχή ώστε ό χώρος της κλινικής να είναι άνετος και φιλικός τόσο για τα ζωάκια όσο και τους ιδιοκτήτες τους. Η παρουσία, όμως, σε ένα καινούργιο περιβάλλον, η επαφή με άγνωστους ανθρώπους και ζώα, μερικές φορές προκαλεί στο σκύλο και στη γάτα ανησυχία και εκνευρισμό.

Για το λόγο αυτό, επιβάλλεται ο σκύλος και η γάτα να ελέγχονται από τον ιδιοκτήτη τους τόσο μέσα όσο και έξω από τους χώρους της κλινικής. Αυτό γίνεται εφικτό με το να συγκρατούνται οι σκύλοι διαρκώς με λουρί και με το να περιορίζονται οι γάτες σε κλωβό μεταφοράς. Με αυτόν τον τρόπο, εγγυάται η ασφάλεια τόσο των κατοικίδιων όσο και των ιδιοκτητών.

Η παραλαβή του σκύλου και της γάτας σας
Στις περιπτώσεις που υπάρχει προγραμματισμένη χειρουργική επέμβαση ή χρειάζεται εισαγωγή του ζώου για διερεύνηση και εξετάσεις, μπορείτε να μας παραδώσετε το σκύλο ή τη γάτα σας σε κάποια βολική για εσάς ώρα, κατόπιν ραντεβού. Στη συνέχεια, μόλις ολοκληρωθούν οι προγραμματισμένες εργασίες, θα ενημερωθείτε αναλυτικά για αυτές και για την πορεία της υγείας του μικρού σας φίλου.