Ριζαρείου & Κύπρου 58
152 33 Χαλάνδρι

τηλ: 2106800255
fax: 2106801192
email: info@smallanimalclinic.gr

 

 

  
 

Ραντεβού

 Για την καλύτερη παροχή υπηρεσιών και την αφιέρωση του απαιτούμενου χρόνου κατά τη διάρκεια της κλινικής προσέγγισης του ασθενούς αλλά και κατά τη διενέργεια των χειρουργικών επεμβάσεων, η κλινική μας δέχεται με ραντεβού. Τα κατοικίδια που προσέρχονται χωρίς να έχει προηγηθεί συνεννόηση, θα εξετάζονται μόνο εφόσον πρόκειται για επείγοντα περιστατικά ή εφόσον αυτό επιτρέπεται από το πρόγραμμα των ανειλημμένων υποχρεώσεων της κλινικής.

Τα επείγοντα περιστατικά αντιμετωπίζονται κατά προτεραιότητα. Για το λόγο αυτό μερικές φορές σημειώνεται κάποια μικρή καθυστέρηση σε προγραμματισμένα ραντεβού.

Προκαταβολικά, ζητούμε συγγνώμη για την όποια καθυστέρηση παρουσιαστεί στην εξυπηρέτησή σας, μολονότι καταβάλλεται προσπάθεια ο κάθε ασθενής να εξετάζεται στον προγραμματισμένο για αυτόν χρόνο.


Η άφιξη στην κλινική μας

Έχει ληφθεί μέριμνα ώστε ό χώρος της κλινικής να είναι άνετος και φιλικός τόσο για τα ζωάκια όσο και τους ιδιοκτήτες τους. Η παρουσία όμως σε ένα καινούργιο περιβάλλον, η επαφή με άγνωστους ανθρώπους και ζώα, μερικές φορές προκαλεί στο σκύλο και στη γάτα ανησυχία και εκνευρισμό.

Για το λόγο αυτό, επιβάλλεται ο σκύλος και η γάτα να είναι κάτω από τον έλεγχο του ιδιοκτήτη τους τόσο μέσα όσο και έξω από τους χώρους της κλινικής. Το παραπάνω γίνεται εύκολα εφικτό με το να συγκρατούνται οι σκύλοι συνεχώς με λουρί και με το να βρίσκονται οι γάτες σε κλωβό μεταφοράς. Αυτό εγγυάται την ασφάλεια τόσο των κατοικίδιων όσο και των ιδιοκτητών.


Η παραλαβή του σκύλου και της γάτας σας

Στις περιπτώσεις που υπάρχει προγραμματισμένη χειρουργική επέμβαση ή χρειάζεται εισαγωγή του ζώου για διερεύνηση και εξετάσεις, μπορείτε να μας παραδώσετε το σκύλο ή τη γάτα σας σε κάποια βολική για εσάς ώρα, κατόπιν ραντεβού. Στη συνέχεια, μόλις ολοκληρωθούν οι προγραμματισμένες εργασίες, θα ενημερωθείτε αναλυτικά για αυτές και για την πορεία της υγείας του μικρού σας φίλου.
 

Ριζαρείου και Κύπρου 58, 15 233 Χαλάνδρι t.2106800255 - f.2106801192 - info@smallanimalclinic.gr